Как испечь пышный бисквит

Как испечь пышный бисквит
На основе пышного бисквита можно приготовить торты с разнообразными пропитками и начинками. Правильно выпеченный бисквит имеет легкую, нежную структуру.

Для приготовления пышного бисквита берется 6 столовых ложек муки, 5 яиц, 6 столовых ложек сахара, щепотка соли и столовая ложка крахмала. Именно крахмал, сделает бисквит пористым и пышным.

Первым делом, взбиваются яйца с сахарным песком. Ставится миска с яичной массой на водяную баню, и нагревается. Во время нагревания, масса взбивается при помощи миксера на минимальной скорости.

Миска снимается с водяной бани. Яичная масса снова взбивается миксером на максимальной скорости, пока не увеличится в объеме в три раза. Всыпается крахмал, мука и мешается до образования однородного теста.

Форма смазывается маслом, посыпается манкой и заполняется тестом. Ставится форма в прогретую духовку и выпекается 12 минут при средней температуре.

Бисквитное тесто необходимо выпекать сразу, иначе из бисквита могут улетучиться пузырьки воздуха, он потеряет вкус и нежность.

При выпекании дверцу духовки не открывать, пока тесто поднимается. Иначе бисквит упадет и выпечка будет испорчена.
-7+31
Переглядів: 35962
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

1
Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
  • 0/10
    06.09.2013 19:27 ksyusha-nesterenko
    делала все точно по рецепту и только после того как увидела, что тесто в духовке уже более 35 мин, но так и осталось на том же месте (по поднятию) как и когда я его только ставила, то поняла на сколько бредовый этот рецепт(((жаль....гости на носу:((
Випадковий продукт

Вхiд