Силиконовые формы для выпечки

Силиконовые формы для выпечки
В последнее время в мире кухонной моды неизменно растет популярность силиконовых форм для выпечки.

Силиконовые формы подходят для приготовления блюд из мяса, рыбы, овощей, запеканок, омлетов, желе, шоколада, пудингов, пицц, пирогов, тортов и т.п.
Силиконовые формы долговечны. Они выдерживают около 2000 выпечек.
Ещё один плюс — формы не обжигают, что позволяет сразу использовать их далее в работе, не требуют тщательной мойки.
Силиконовые формы для выпечки подходят для использования в газовой и электрической духовке, в микроволновке, а также в холодильнике.
Они без проблем выдерживают температуру от -40 до +230 градусов.
Силикон обладает естественными антипригарными свойствами, поэтому формы не нужно смазывать маслом (достаточно лишь слегка сбрызнуть водой перед приготовлением блюда).
Благодаря эластичности материала, из силиконовых форм легко вынимать содержимое. Для этого необходимо лишь слегка оттянуть в стороны края формы, так чтобы выпечка аккуратно отошла от стенок и перевернуть форму вверх дном.
Силиконовые формы легко отмываются.
И, конечно же, немаловажным плюсом силиконовой посуды и аксессуаров является простота хранения. Силиконовые изделия легко гнуться и не занимают много места, и не нужно боятся повреждений, ведь силиконовые формы быстро и просто принимают свою первоначальную форму.
Переглядів: 3416
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Випадковий продукт

Вхiд