Вок

Вок
Вок — это круглая глубокая китайская сковорода с выпуклым дном маленького диаметра.
Вок позволяет готовить на максимальном огне, добиваясь мгновенного появления корочки, а значит, сохраняет обжариваемые продукты сочными.
Вок — универсальная сковорода. Помимо обычного обжаривания, она также превосходно подходит для жарки во фритюре, может служить подставкой и емкостью для воды при использовании его в составе пароварки, а также может быть обычной кастрюлей для приготовления супов, подливок и соусов.
Вок может быть изготовлен из алюминия, нержавеющей стали, чугуна, луженой меди, тонкой стали с антипригарным покрытием или из карбоновой стали.
-1+2
Переглядів: 2814
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Випадковий продукт

Вхiд