Как приготовить кабачковую икру

Как приготовить кабачковую икру

Кабачки — одни из самых неприхотливых овощей на наших приусадебных участках. Из кабачков можно сделать множество различных вкусных блюд. Также кабачки используются множеством российских домохозяек в качестве домашних заготовок.

Любовь к данному продукту возникла не только из-за вкуса. О пользе кабачковой икры уже давно известно диетологам. Этот пищевой продукт отлично усваивается нашим организмом. В этих овощах содержится огромное количество микроэлементов, органических кислот и витаминов В и С. Она показана и полезна людям страдающим от нарушений работы кишечника, малокровии, гипертонии, избыточном весе и сердечно-сосудистых заболеваниях.
Главными продуктами для создания кабачковой икры являются свежие овощи: кабачки, морковь, репчатый лук, томаты. Также добавляются соль и специи. Перейдем от небольшого предисловия о достоинствах кабачковой икры к рецептам её приготовления.

Кабачковая икра с майонезом
Кабачковая икра на зиму
Икра из кабачков
Кабачковая икра
Кабачковая икра

Существует ещё немало отличных способов приготовления кабачковой игры. Поделитесь своими рецептами!

+1
Переглядів: 3936
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Випадковий продукт

Вхiд