Пельмени с мясом — рецепт

Ингредиенты для пельменей с мясом

Для теста

300 г. муки
1 стакан воды
2/3 чайной ложки соли

Для начинки

500 г. мяса
1 луковица 
соль
перец

Приготовление пельменей с мясом


Мясо лучше брать свинина + телятина или баранина + телятина.
Мясо и лук порезать и пропустить через мясорубку, посолить, поперчить и хорошо перемешать.
Если фарш слишком густой, то можно добавить немного молока или воды и еще раз вымесить.
В миске смешать очень горячую воду и соль и, подсыпая муку, быстро замесить тесто.
Переложить тесто на посыпанную мукой доску, хорошо обмять до тех пор, пока оно не перестанет липнуть к рукам.
Лучше, конечно, если есть в хозяйстве пельменница, тогда нужно ей воспользоваться, а если нет, тогда тесто надо раскатать и рюмочкой вырезать кружочки или покатать тесто на колбаски и порезать на кусочки, а затем каждый кусочек раскатывать, ложить в серединку чайной ложкой начинку, завернуть  и хорошо защипнуть края.
Варить пельмени следует в кипящей подсоленной воде, по желанию можно добавлять перец горошком, лавровый лист.
Аккуратно помешивать, чтобы пельмени не прилипли ко дну, а когда они всплывут, пусть поварятся еще примерно 8 минут.
Положить на тарелку и полить растопленным сливочным маслом.
Подавать с зеленью и сметаной.

Приятного аппетита!
+2
Переглядів: 2027
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Коментарі
Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Випадковий продукт

Вхiд