Сезон хурмы

Сезон хурмы
Хурма начинает созревать с конца октября и практически всю зиму балует нежным вкусом.

Даже спелая на вид, хурма может оказаться практически несъедобной из-за сильного вяжущего действия. Помочь ей дозреть не сложно — положите ее в морозилку на пару часов, а затем разморозьте.

Определить спелость хурмы можно и по внешнему виду: плоды должны быть яркими и мягкими, с бурыми листиками.

Шоколадную хурму, или королек, легко определить по размеру (они меньше), коричневатому цвету и темным прожилкам мякоти. В отличие от хурмы, королек не имеет вяжущего эффекта.

Хурму можно добавлять в салаты, десерты и вторые блюда. Из нее также получается вкусный джем с грецкими орехами.
Переглядів: 2685
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Випадковий продукт

Вхiд