Жарим картошку правильно

Жарим картошку правильно
Несколько правил того, чтобы ваша жареная картошка получилась вкусной и красивой:

— картофель нужно опускать в хорошо разогретое на сковороде масло;
— перемешивать не больше 3-4-х раз за всю готовку;
— солить в самом конце;
— лук или чеснок, а также специи добавляются за 3-5 минут до готовности, иначе подгорят.

Порезанный картофель опускают в раскаленное масло на сильном огне и не трогают 3-4 минуты пока не схватится корочка, затем аккуратно переворачивают лопаткой, уменьшают огонь на чуть менее средний, накрывают крышкой и так готовить минут 7-9.
Потом аккуратно перемешать, накрыть крышкой и готовить еще 7-9 минут.
Затем добавить лук или чеснок, а иногда и все вместе, поперчить, посолить и опять аккуратно перемешать и довести на чуть более сильном огне до готовности уже без крышки.

Степень румяности вы выбираете сами и не забывайте о том, что картофель бывает разных сортов, поэтому время приготовления от этого фактора тоже нужно учитывать.
-4+8
Переглядів: 15510
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
Випадковий продукт

Вхiд